george-avram-1“Sunt foarte mulțumit de pudrele proteice produse de FIT4PRO datorită nivelului crescut de proteină. De când le folosesc, am observat că am o recuperare foarte rapidă după efort.”
“Iso Whey 90+ este foarte ușor de absorbit, personal folosesc această pudră înainte de antrenament. În plus, are o digestie foarte rapidă, așa că nu mă simt greoi în timpul antrenamentului. Se dizolvă foarte repede și are un gust excelent, ea poate fi mixată cu glutamină, creatină, aminoacizi. Conține foarte puțin zahăr și nu are coloranți, iar conținutul de grăsimi este scăzut, ceea ce o face ideală în perioadele de definire.”

George Avram

Campion absolut 2015 Bodybuilding Classic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stefan-cristian“Am folosit FIT4PRO Whey Pro 80+ după antrenamente pentru a asigura mușchilor necesarul proteic pentru refacere rapidă și dezvoltare. Am încredere în acest produs deoarece conține proteine (69% concentrat și 25% izolat) de calitate foarte bună, obținute prin proces de microfiltrare la rece care asigură un înalt grad de biodisponibilitate, acestea nefiind denaturate.”

 

Ştefan Cristian

Vicecampion Balcanic – 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

borbil-danut“Am folosit Iso Whey 90+  înainte de antrenamente datorită aportului mare de aminoacizi BCAA (23g per porție) pentru reducerea stresului catabolic. Practic, se obține o băutură de aminoacizi cu un gust neutru, plăcut, mixabilitatea și textura fiind de nota 10. Recomand cu încredere folosirea acestui produs înainte, în timpul și după antrenamente.”

Dan Borbil

Vicecampion mondial la skandenberg