balkan-pharmaceuticals

Balkan Pharmaceuticals ArtroFort 120cps

131,00 lei

Balkan Pharmaceuticals ArtroFort – formulă eficientă pentru ameliorarea durerilor articulare, reducerea inflamației și reacțiilor alergice, stimularea sistemului imunitar, menținerea funcțiilor adecvate ale pielii și accelerarea recuperării după exerciții fizice (efort fizic).

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Balkan Pharmaceuticals ArtroFort – formulă eficientă pentru ameliorarea durerilor articulare, reducerea inflamației, stimularea sistemului imunitar, menținerea funcțiilor pielii și accelerarea recuperării după exerciții fizice (efort fizic).

Beneficii

  • Suplimentul articular avansat ArtroFort – ajută la restabilirea glucozaminei și condroitinei în articulații;
  • Crește mobilitatea articulațiilor;
  • Ajută la construirea cartilajului articular și protejează țesutul articular;
  • Formula puternică cu 3 ingrediente eficiente, naturale;
  • Condroitina 1500 mg și glucozamina 1200 mg previn degenerarea cartilajului;
  • MSM 600 mg reduce inflamația și stresul oxidativ;
  • cutie cu 120 de capsule.

Ingredientele unice

Când vine vorba de sănătatea articulațiilor, este extrem de important să luați suplimente ce conțin ingrediente pure de înaltă calitate, care sunt ușor absorbite.

Ingredientele unice, de înaltă puritate din care este produs suplimentul ArtroFort îndeplinește ambele criterii. Acest produs combină acțiunea de protecție articulară dovedită a glucozaminei (1200 mg) cu cea a condroitinei (1500 mg) pentru a ajuta la încetinirea degenerării cartilajului. S-a dovedit de asemenea că MSM (600 mg) crește semnificativ activitatea antioxidantă, reduce inflamația și stresul oxidativ din organism și scade durerile și inflamația articulară care ar putea afecta calitatea vieții.

EFICIENȚĂ ȘI PURITATE DOVEDITE

Fiecare produs Balkan Pharmaceuticals este fabricat conform standardelor GMP. Este supus la numeroase teste de calitate pe tot parcursul procesului de fabricație pentru a verifica puritatea și eficiența. Ingredientele și produsele finale sunt testate și analizate de departamentul de control al calității (și în laboratorul microbiologic). Rezultatele sunt disponibile pentru transparență totală și asigurarea calității. Balkan Pharmaceuticals a rezistat testului timpului, mii de produse folosind cele mai recente descoperiri în știința nutrițională și cele mai bune ingrediente pentru a oferi suplimente de înaltă calitate.

Informații suplimentare
Brand

BALKAN PHARMACEUTICALS

Aroma

,

Prospect

Prospect

Notificare Ministerul Sanatatii

Notificare Ministerul Sanatatii