balkan-pharmaceuticals

Balkan Pharmaceuticals Calciu + Vitamina D3 30 caps

23,00 lei

Produsul conține calciu, sub formă de carbonat (compoziția sa conține 40% calciu elementar) și vitamina D3 (colecalciferol), care favorizează absorbția calciului în intestine și depozitarea acestuia în oase.

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Balkan Pharmaceuticals Calciu + Vitamina D3 30 caps – supliment alimentar, recomandat ca sursă suplimentară de calciu și vitamina D3.

Proprietăți

Calciul este un macroelement implicat în formarea și mineralizarea țesutului osos, formarea dentinei și a smalțului dinților, în reglarea transmisiei nervoase, contracțiilor musculare, producția de hormoni și este o componentă a sistemului de coagulare a sângelui. Contribuie la un metabolism energetic normal și la funcționarea normală a enzimelor digestive.

Vitamina D3 participă la reglarea metabolismului fosfo-calcic, crește absorbția calciului în intestin și reabsorbția în rinichi, favorizează formarea și mineralizarea țesutului osos și dentar, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Utilizarea calciului și a vitaminei D3 previne creșterea producției de hormon paratiroidian, care este un stimulator al resorbției osoase crescute și al distrugerii oaselor.

În cazul unei alimentații neechilibrate sau în cazul unui necesar crescut de substanțe nutritive, de exemplu prin:
  • solicitări fizice (de exemplu, în sport),
  • mod de viață nesănătos (fumatul sau consumul de alcool),
  • petrecerea insuficientă a timpului în aer liber sau în lunile de iarnă, este recomandată suplimentarea alimentară cu Calciu + Vitamina D3.

Pentru persoanele vârstnice sau femeile în menopauză, suplimentarea cu aceste substanțe nutritive poate fi foarte importantă, în cazul unui aport alimentar insuficient, deoarece organismul nu mai poate valorifica eficient calciul.

Mod de utilizare

Câte 1 capsulă pe zi în timpul mesei, cu o cantitate suficientă de lichid.

Contraindicații

Hipersensibilitate individuală la unul din componentele produsului.

Atenționări
  • Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor.
  • A nu se consuma dacă sunteți alergic la unul din ingrediente.
  • Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care iau medicamente sau suferă de o problemă medicală ar trebui să consulte medicul înainte de a utiliza acest produs.
  • A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul perioadei de valabilitate inscripționată pe ambalaj.
Ambalaj

30 sau 60 capsule.

Condiții de păstrare

A se păstra la loc protejat de lumină și la temperaturi ce nu depășesc 25 °С

* Fiecare produs Balkan Pharmaceuticals este fabricat într-o unitate GMP și supus la numeroase teste de calitate pe tot parcursul procesului de fabricație pentru a verifica puritatea și potența. Ingredientele și produsele finale sunt testate și analizate de Departamentul nostru de Control al Calității.

* Abordare Nouă în lumea Preparatelor Naturiste. Balkan Pharmaceuticals produce suplimente alimentare elaborate în condiții farmaceutice, abordând aceleași politici de control al calității acestora, ca și în cazul medicamentelor. Datorită acestor condiții, compania elaborează suplimente alimentare standardizate și verificate, pentru ca descrierea de pe ambalaj să corespundă produsului în sine
* Abordare științifică – un nou concept. Suplimentele ProHealth au la bază doar compuși activi, efectele cărora au fost demonstrate prin studii clinice randomizate și regimuri de dozare bazate pe aceleași studii și nu conțin produse subdozate sau cu produse doza cărora nu au o bază științifică în spate.
* Extracte de plante – metodă revoluționară de dozare. Balkan ProHealth vine cu o metodă revoluționară de dozare a extractelor de plante, nu în mg de extracte, ci în mg de compuși activi din extracte, pentru a putea controla și asigura efectul optim primit.

Informații suplimentare
Brand

BALKAN PHARMACEUTICALS

NOTIFICARE

NOTIFICARE