balkan-pharmaceuticals

Balkan Pharmaceuticals Vitamina C 30caps

28,00 lei

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Balkan Pharmaceuticals Vitamina C 30caps. Vitamina C 1000 mg este un produs cu o doză mare de acid ascorbic.

Vitamina C, beneficii:
 • contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul exercițiilor fizice intense și după acestea;
 • contribuie la metabolismul energetic normal;
 • contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos;
 • contribuie la menținerea sănătății psihice;
 • contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, sistemului osos, ligamentelor, gingiilor, dinților și a pielii;
 • contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, reducerea oboselii și extenuării, funcționarea normală a sistemului imunitar, regenerarea formei reduse a vitaminei E;
 • crește absorbția
Recomandări pentru utilizare
 • în cazul alimentației unilaterale și insuficiente;
 • când crește necesarul de vitamina C al organismului;
 • în perioada de recuperare după boală;
 • în cazul oboselii, asteniei de primăvară, slăbiciune, activitate fizică intensă.
Mod de utilizare

Câte 1 comprimat pe zi, preferabil în timpul mesei, sau la indicația medicului sau farmacistului.

Atenționări

Produsul este un aliment dietetic destinat scopurilor medicale speciale și nu înlocuiește o alimentaţie diversificată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. Produsul trebuie utilizat sub supraveghere medicală. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor. A se păstra la loc protejat de lumină și la temperaturi ce nu depășesc 25 °С.

Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, administrarea se face numai la recomandarea medicului.

Utilizarea produsului nu este recomandată persoanelor cu vârsta sub 18 ani.

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: a se vedea data înscrisă pe capacul cutiei. Lot nr.: a se vedea pe capacul cutiei.

Ambalaj

30 sau 100 comprimate.

* Fiecare produs Balkan Pharmaceuticals este fabricat într-o unitate GMP și supus la numeroase teste de calitate pe tot parcursul procesului de fabricație pentru a verifica puritatea și potența. Ingredientele și produsele finale sunt testate și analizate de Departamentul nostru de Control al Calității.

* Abordare Nouă în lumea Preparatelor Naturiste. Balkan Pharmaceuticals produce suplimente alimentare elaborate în condiții farmaceutice, abordând aceleași politici de control al calității acestora, ca și în cazul medicamentelor. Datorită acestor condiții, compania elaborează suplimente alimentare standardizate și verificate, pentru ca descrierea de pe ambalaj să corespundă produsului în sine

* Abordare științifică – un nou concept. Suplimentele ProHealth au la bază doar compuși activi, efectele cărora au fost demonstrate prin studii clinice randomizate și regimuri de dozare bazate pe aceleași studii și nu conțin produse subdozate sau cu produse doza cărora nu au o bază științifică în spate.

* Extracte de plante – metodă revoluționară de dozare. Balkan ProHealth vine cu o metodă revoluționară de dozare a extractelor de plante, nu în mg de extracte, ci în mg de compuși activi din extracte, pentru a putea controla și asigura efectul optim primit.

 

Informații suplimentare
Brand

BALKAN PHARMACEUTICALS

Ingrediente / Informații nutriționale

Ingrediente / Informații nutriționale

Ingrediente: acid ascorbic; maltodextrină; amidon pregelatinizat; agent de îngroșare: polivinilpirolidonă; agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu și stearat de magneziu; filmul: agenți de glazurare: hidroxipropilmetilceluloză și triacetat de glicerină; agent antiaglomerant: talc; coloranți: dioxid de titan, sunset yellow FCF, carmine și cărbune vegetal.

 

Ingrediente active Cantitate per comprimat/ porție  

% VNR*

Vitamina C (acid ascorbic) 1000 mg 1250 %

*VNR – valoare nutrițională de referință

NOTIFICARE

NOTIFICARE