balkan-pharmaceuticals

Balkan Pharmaceuticals Vitamina D3 30 caps

22,00 lei

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Balkan Pharmaceuticals Vitamina D3 30 caps

Proprietăți

Vitamina D3 conține vitamina D3 (colecalciferol) – o vitamină esențială liposolubilă, necesară funcționării aproape a tuturor organelor și sistemelor corpului uman. Este bine absorbită în tractul gastrointestinal datorită formării în mediul intestinului subțire a compușilor micelari.

Vitamina D contribuie la:
 • absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului;
 • menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge;
 • menținerea sănătății sistemului osos;
 • menținerea funcției normale a sistemului muscular;
 • menținerea sănătății dinților;
 • funcționarea normală a sistemului imunitar;
 • procesul de diviziune celulară.
Vitamina D joacă un rol cheie în:

Sistemul osos. Participă la reglarea metabolismului fosfo-calciс: ajută la absorbția calciului în intestin, menține nivelurile necesare de calciu și fosfor în sânge și activează metabolismul osos. Ajută la asigurarea rezistenței oaselor și a dinților, reduce riscul osteomalaciei.

Sistemul muscular. Ajută la menținerea forței musculare și a conductibilițății neuromusculare, reducând astfel riscul de căderi și fracturi.

Sistemul imunitar. Contribuie la activarea unei funcții imune sănătoase, influențând pozitiv atât imunitatea înnăscută, cât și cea dobândită. Lansează sinteza propriilor peptide antimicrobiene în organism: catalicidină și defensină. Contribuie la reducerea riscului de apariție a răcelii. Are un efect regulator asupra creșterii, dezvoltării și reînnoirii celulelor. Deficitul vitaminei D în organism duce la o scădere a apărării imune a organismului.

Sistemul nervos. Are un efect pozitiv asupra activității sistemului nervos, incluzând sfera psiho-emoțională și funcțiile cognitive: dispoziție, memorie, atenție, performanță, tonus general al organismului, deoarece este implicată în producția de neurotransmițători, substanțe biologic active, prin intermediul cărora se transmit impulsurile nervoase între celulele nervoase.

 

Cauzele carenței de vitamina D la majoritatea populației sunt atât aportul insuficient cu alimentele, cât și un nivel redus al sintezei acesteia în piele (insolație scăzută).

Problemele de sănătate asociate cu deficitul de vitamina D:

 • principala manifestare a deficitului de vitamina D la adulți este osteomalacia;
 • la vârstnici deficitul de vitamina D este în primul rând asociat cu slăbiciune musculară și fragilitate osoasă crescută.

S-a stabilit o legătură între aportul de vitamina D din alimente și contribuția acesteia la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Mod de utilizare

Câte 1-2 capsule pe zi sau la indicația medicului, preferabil în timpul mesei.

Atenționări

 • Produsul este un aliment dietetic destinat scopurilor medicale speciale și nu înlocuiește o alimentaţie diversificată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos.
 • Produsul trebuie utilizat sub supraveghere medicală.
 • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
 • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor.
 • A se păstra la loc protejat de lumină și la temperaturi ce nu depășesc 25 °С.
 • Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, administrarea se face numai la recomandarea specialistului.
 • Utilizarea produsului nu este recomandată persoanelor cu vârsta sub 18 ani.
 • A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: a se vedea data înscrisă pe blister și capacul cutiei.
Ambalaj

30 capsule.

Lot nr.: a se vedea pe blister și capacul cutiei.

* Fiecare produs Balkan Pharmaceuticals este fabricat într-o unitate GMP și supus la numeroase teste de calitate pe tot parcursul procesului de fabricație pentru a verifica puritatea și potența. Ingredientele și produsele finale sunt testate și analizate de Departamentul nostru de Control al Calității.

* Abordare Nouă în lumea Preparatelor Naturiste. Balkan Pharmaceuticals produce suplimente alimentare elaborate în condiții farmaceutice, abordând aceleași politici de control al calității acestora, ca și în cazul medicamentelor. Datorită acestor condiții, compania elaborează suplimente alimentare standardizate și verificate, pentru ca descrierea de pe ambalaj să corespundă produsului în sine

* Abordare științifică – un nou concept.   Suplimentele ProHealth au la bază doar compuși activi, efectele cărora au fost demonstrate prin studii clinice randomizate și regimuri de dozare bazate pe aceleași studii și nu conțin produse subdozate sau cu produse doza cărora nu au o bază științifică în spate.

* Extracte de plante – metodă revoluționară de dozare.      Balkan ProHealth vine cu o metodă revoluționară de dozare a extractelor de plante, nu în mg de extracte, ci în mg de compuși activi din extracte, pentru a putea controla și asigura efectul optim primit.

Informații suplimentare
Brand

BALKAN PHARMACEUTICALS

Ingrediente / Informații nutriționale

Ingrediente / Informații nutriționale

Compoziție

 

Ingrediente active Cantitate per capsulă % VNR*
Vitamina D3 (colecalciferol) 2500 UI

(62,5 mcg)

1250 %

*VNR – valoare nutrițională de referință

Alte ingrediente: ulei de soia (fără OMG), capsulă (gelatină, glicerină (agent de umezire), apă purificată).

NOTIFICARE

NOTIFICARE