balkan-pharmaceuticals

Balkan Pharma Pregnolone 2.0-120cps

(54 de recenzii de la clienți)

145,00 lei

Balkan Pharma Pregnolone este un produs revolutionar pe piata suplimentelor care sunt destinate maririi secretiei de hormoni steroizi masculini.
Datorita retetei unice acesta se diferentiaza de celelalte produse similare existente pe piata.

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Pregnolone 2.0

Balkan Pharma Pregnolone 2.0 este un produs inovator pe piața suplimentelor destinate creșterii secreției de hormoni steroizi masculini.

Rețeta unică acum îmbogățită cu noi ingrediente revoluționare se diferențiază de celelalte produse similare de pe piață.

TestoMix

MACCA (Lepidium meyenii)

MACCA este o plantă recomandată pentru normalizarea activităţii secretorii a glandelor sexuale atât la bărbaţi, cât şi la femei şi îmbunătăţirea vitalităţii organismului.

Numită şi „Ginseng-peruvian”, MACCA este o plantă anuală cultivată în ţinutul muntos din centrul statului Peru, America de Sud. Rădăcina de MACCA seamănă cu ridichea şi reprezintă pentru localnici un aliment important cu faimoase calităţi nutritive, în statul Peru fiind cunoscută şi utilizată de peste 2000 de ani.

În medicina tradiţională maca era utilizată pentru creşterea libidoului la ambele sexe, îmbunătăţirea funcţiei erectile, creşterea fertilităţii şi apetitului sexual, mărirea vitalităţii şi eliminarea stărilor de oboseală şi epuizare.

Conţinut ridicat de proteine şi aminoacizi

Planta are un conţinut ridicat de: proteine, aminoacizi (arginină, histidină, fenilalanină, treonină şi tirozină), glucosinolaţi (glucotropaeolin, m- şi p-metoxiglucotropaeolin), alcaloizi imidazolici (lepidilinele A şi B), flavonoide, antociani, isopteropodin, carbolină, saponine, steroli (sitosterol, stigmasterol), taninuri, acizi graşi nesaturaţi, vitamine (B1, B12, C, E şi K), oligoelemente (Ca, Fe, Mg, K, P, Zn) şi ulei esenţial.

Actiuni: Stimulează funcţia sexuală, creşte libidoul, creşte spermatogeneza şi fertilitatea, îmbunătăţeşte funcţia erectilă, amplifică ovulaţia şi apetitul sexual, revitalizant, regenerant, adaptogen. Contribuie la: amplificarea capacităţii de adaptare a organismului la stresul cotidian; normalizarea activităţii secretorii a glandelor sexuale atât la bărbaţi, cât şi la femei; mărirea libidoului; îmbunătăţirea vitalităţii şi tonusului organismului; reducerea stărilor de oboseală, epuizare şi surmenaj; îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului.

YTE (extract de embrion de ou)

Numeroase studii au confirmat YTE oferă o multitudine de beneficii potentiale de sanatate, inclusiv stimulează funcţia sexuală si creşte libidoul, o creștere remarcabilă energie și rezistență, un impuls in forta musculara pentru sportivi, și sentimentul de bunăstare.

Energie suplimentară și rezistență

YTE folosit ca energie suplimentară și rezistență este ideal pentru persoanele care se confruntă atât cu provocări fizice și mentale de zi cu zi. YTE va ajuta să obțineți mai mult efect al activității fizice, inclusiv o recuperare mai rapida dupa munca grea. YTE, de asemenea, îmbunătățeste nivelul de energie și crește rezistența, ambele imperative deosebit de importante pentru gestionarea generală a vârstei.

Floarea pasiunii

Crisina este un bioflavonoid extras din Floarea pasiunii (Passiflora caerulea). Este, de asemenea, găsit în mușețel. Crisina este disponibil ca un supliment pentru culturism și este comercializat ca un nutrient, care poate ridica nivelul de hormoni steroizi masculini.

Este bine cunoscut faptul că transformarea hormonilor steroizi masculini în estrogeni poate provoca dezvoltarea țesutului mamar la bărbați (ginecomastie). Această problema apare mai ales în cazul în care se folosesc steroizi anabolizanți. Prin urmare, ar trebui să fie consumati compusi anti-estrogeni.

Crisina este un compus anti-estrogen cu urmatoarele proprietati:

Imbunatateste echilibrul hormonal masculin – echilibreaza raportul hormoni steroizi masculini/estrogen prin sustinerea unui nivel normal de hormoni steroizi masculini, ajuta la reducerea actiunii enzimei aromataza care catalizeaza conversia hormonilor steroizi masculini in estrogeni reduce proteina DAX-1, ce reduce sinteza de hormoni steroizi masculini determina cresterea libidoului imbunatateste calitatea lichidului seminal.

Saw Palmetto

Extractul de Saw Palmetto are constituenți activi care ajută la prevenirea conversiei hormonilor steroizi masculini in dihidrotestosteron (DHT). DHT este compus care este responsabil pentru pierderea parului, acnee și alte efecte secundare nedorite ale utilizarii intense de steroizi. Pe scurt, mai puțin DHT in organism inseamna mai multi hormoni steroizi masculini, fara efecte secundare.

Saw Palmetto are efect anti-estrogenic.

Acidul aspartic 

Acidul aspartic este un aminoacid natural, care se găsește în mod obișnuit în proteinele animale și vegetale. Este un aminoacid nonesențial, ceea ce înseamnă că poate fi sintetizat de organismul uman, în cazul în care aportul din alimentație este insuficient. 

Există două forme ale acidului aspartic, L-aspartic și D-aspartic. Acidul D-Aspartic sau DAA este cunoscut pentru capacitatea de a stimula secreția de hormoni la nivelul creierului, cum ar fi hormonul luteinizant, hormonul de stimulare foliculară și hormonul muscular. 

În mod natural DAA se găsește în :DAA poate fi de asemenea produs în testicule, contribuind astfel la controlul secrețiilor hormonale și contribuind la menținerea unui nivel optim de testosteron în organism. 

 • Porumb
 • Proteina de soia
 • Cazeină

 

Beneficiile DAA

Acidul D-aspartic joacă un rol important în sănătatea sexuală și reproductivă a bărbaților. De asemenea, crescând nivelul de testosteron, DAA contribuie la dezvoltarea masei musculare și la îmbunătățirea performanțelor sportive.

Pe lângă aceste beneficii, un studiu a constatat că acidul D-aspartic este implicat în procesul de spermatogeneză, ceea ce poate îmbunătăți calitatea și cantitatea spermei. Prin urmare, suplimentarea cu acid D-aspartic poate ajuta la îmbunătățirea fertilității și a sănătății reproductive la bărbați. De asemenea, creșterea nivelului de testosteron poate contribui la creșterea libidoului și la îmbunătățirea performanței sexuale. 

Acidul D-aspartic joacă de asemenea un rol important în sănătatea sexuală și reproductivă a femeilor. Studiile au arătat că nivelul de acid D-aspartic în lichidul folicular scade odată cu vârsta, iar acest declin poate afecta potențialul reproductiv la femei.

Astfel, suplimentarea cu acid D-aspartic are efecte pozitive în perioada menopauzei sau în perioada de vârstă reproductivă, prin stimularea potențialului reproductiv și creșterea libidoului la femei.

Fenugreek 

Fenugreek, cunoscut și sub numele de trigonella foenum-graecum, este o plantă cu frunze verzi și semințe mici, originară din regiunea mediteraneană și Asia de Vest. Datorită numeroșilor compuși bioactivi pe care-i conține, printre care saponine, polifenoli și alcaloizi, această plantă este utilizată în mod tradițional în medicina ayurvedică și chineză având multiple beneficii pentru sănătate: 

 • Scăderea nivelului de zahăr din sânge la persoanele cu diabet zaharat tip 2.
 • Reducerea inflamației intestinale și îmbunătățirea digestiei.
 • Reducerea inflamației din corp.
 • Creșterea producției de lapte la femeile care alăptează.
 • Îmbunătățirea libidoului și a performanței sexuale la bărbați și femei.
 • Scăderea nivelului de colesterol în sânge.

Fenugreek este de asemenea folosit în bucătăria indiană și mediteraneană pentru aroma specială și gustul său deosebit.

Bee Cocktail

Este un produs obţinut tot din larve de trântori aflate în ziua a 7-a de dezvoltare, printr-o tehnologie net superioară, deoarece păstrează intacte proprietăţile celulelor larvare: enzimele (la vremea aceea nu se ştia de suprapunerea lor cu enzilele umane). S-a reuşit pastrarea acestor proprietăţi într-o capsulă gelatinoasă în care sunt toţi parametrii din alveola albinei (pH, antioxidanţi, substanţe antibacteriene şi respectiv stabilitate în timp – peste 2 ani).

Studiile clinice au confirmat de-a lungul timpului calitățile acestui produs, mai ales în forma sa perfect naturală.

În compoziţia produsului Bee Cocktail – capsule moi – Balkan Pharmaceuticals a folosit în afară de larva propriu-zisă şi ulei de cătină – produs original obţinut printr-un procedeu ce menţine toate enzimele necesare – ulei de in şi biomasă de spirulina.

Uleiul de cătină conţine, în principal caroteni, vitaminele D, E, K, F, deci toate vitaminele liposolubile, produşi polifenolici cu activitate puternic antiinflamatoare, lecitine sub formă uşor asimilabilă, acizi graşi nesaturaţi, în special acidul γ-linolic, precursor al prostaglandinelor. El este un tonifiant general, vitaminizant, antianemic, protector coronarian, antiaterosclerotic, îmbunătăţeşte funcţia de detoxifiere a ficatului şi asigură troficitatea celulei hepatice.

Seminţele de in conţin ulei sicativ (37 – 43%) cu indice de iod 168 – 192, substanţe extractive neazotate (22%), celuloză (5,5 – 8,8%), substanţe minerale (3,5 – 3,8%). Uleiul din seminţe de in conţine de 2 ori mai mulţi acizi graşi omega 3 decât uleiul de peşte şi un amestec de acizi esenţiali omega 3 şi omega 9. Aceştia au un rol important în refacerea celulară, fiind utili în diverse afecţiuni.

Uleiul din seminţe de in conţine lecitină, lignani, care au proprietăţi antivirale, antibacteriene, antiparazitare, antitumorale. Are acţiune antiinflamatoare, cardioprotectoare şi de reducere a grăsimii din sânge. Este indicat în afecţiuni bacteriene, în afecţiuni cardiace, în reducerea colesterolului „rău” din organism, precum şi în tulburările de tranzit intestinal. Proteina din uleiul din seminţe de in este uşor digerabilă şi conţine toţi aminoacizii necesari organismului.

Biomasa de spirulină

Biomasa de spirulină este un aliment uman sau animal care provine de la două specii de cianobacterii: Arthrospira platensis şi Arthrospira maxima. Arthrospira este cultivată în toată lumea, fiind utilizată ca supliment alimentar complex sub formă de comprimate, capsule sau pulbere.

Aceste două specii „maximă” şi „platensis” au fost odată clasificate în genul „Spirulină”. În momentul de faţă se ştie că ele sunt de fapt „Arthrospira”. Totuşi, pentru a nu se crea confuzii şi din motive istorice, se utilizează vechiul termen de „Spirulină”. Arthrospira este o cianobacterie filamentoasă sub forma unei spirale deschise spre stânga. Ea trăieşte în lacurile tropicale şi subtropicale cu pH crescut şi concentraţii ridicate de carbonat şi bicarbonat.

Arthrospira platensis se găseşte în Africa, Asia şi America de Sud. Spirulina a fost o sursă de hrană sub formă de turte pentru populaţia aztecă, încă din secolul al XVI-lea.

De asemenea, a fost utilizată de populaţia africană care locuia în jurul lacului Ciad, încă din secolul IX, fiind folosită şi comercializată sub formă de pulbere uscată înglobată în turte chiar şi în zilele noastre.

Spirulina este o combinaţie de substanţe fără preţ pentru organismul uman, unele dintre ele sunt extrem de rare şi nu sunt practic întâlnite în hrana vegetală.

Spirulina este foarte bogată în proteine: 100 g spirulină conţin 60 – 70 g proteine (de 3 ori mai mult decât în carnea de porc, de 2 ori mai mult decât în carnea de vită, peşte şi de 1,5 ori mai mult decât în boabele de soia). În plus, toate proteinele din spirulină sunt asimilate foarte uşor de organismul uman, până la 65 – 80%, deoarece conţin 18 aminoacizi necesari omului, dintre care 8 esenţiali, care spre deosebire de ceilalţi, aceştia 8 nu pot fi sintetizaţi de organismul uman şi trebuie obţinuţi din hrana zilnică.

De asemenea, în spirulină se găsesc foarte multe micro- şi macroelemente, inclusiv fer, calciu, sodiu, zinc, fosfor, seleniu, magneziu, mangan, potasiu, vitaminele B, C, E şi A în forma lor naturală, fitonutrienţi (clorofilă necesară detoxifierii organismului, ficocianina care stimulează sistemul imunitar, stagnează dezvoltarea celulelor cancerigene, β – caroten, acid γ – linoleic care aparţine gamei acizilor graşi polinesaturaţi tip Omega 6), fermenţi si alte substanţe active. Toate ingredientele sunt în corelaţie optimă, echilibrată, luând în considerare necesităţile organismului uman.

Astfel, după conţinutul în substanţe nutritive, 1 g de spirulină este echivalent cu 1 kg de legume.

Spirulina se asimilează foarte bine, normalizează microflora intestinală, curăţă intens organismul, având ca rezultat micşorarea conţinutului toxic rezultat din schimbul de substanţe în articulaţii, muşchi, limfă, care intoxică nu numai diferite organe, ci şi creierul. În concluzie, se poate afirma că spirulina este darul naturii pentru o sănătate optimă.

Extractul din larve de trântor

Extractul din larve de trântor este o substanţă biologic activă provenită din economia stupului, rezultat din operaţiunea de omogenizare prin triturare şi filtrare a larvelor de trântor, recoltate într-un anumit stadiu larvar. Recoltarea se face cu o zi înainte de căpăcirea fagurilor, respectiv în a 10-a zi de la depunerea oului sau în a 7-a zi de stadiu larvar pentru larvele de trântor.

Pentru valorificarea comercială eficientă, precum şi din raţiuni şi considerente strict apicole, se urmăreşte numai produsul obţinut din celulele fagurilor conţinând larve de trântor, hrănite în mod diferenţiat de albinele doici în stadiul lor larvar. În hrana larvară se găseşte miere, polen, păstură, propolis şi al secreţiile glandulare ale albinelor doici. În ziua a 7-a de stadiu larvar – când are loc recoltarea – larva de trântor are o greutate de 250 – 300 mg.

În hemolimfă se mai află, pe lângă constituienţi minerali şi organici şi monozaharide, proteine, aminoacizi, acizi nucleici, substanţe bactericide, precum şi rezerva de apă, element indispensabil în procesul de dezvoltare şi vieţuire.

Compoziţia chimică a extractului de larve de trântor
 • Constă din săruri minerale (calciu 14 mg%, magneziu 2 mg%, fosfor 199 mg%, fer 3,23 mg%, cupru 1,1 mg%, mangan 4,49 mg%, zinc 5,54 mg%, sodiu 38 mg%, potasiu 0,5 mg%),
 • vitamine (vitamina A 0,54 UI/g, betacaroten – provitamina A 0,426 mg%, xantofila 0,297 mg% – vitamina B6 0,739 mg%, vitamina PP 15,9 mg%, colină 442,8 mg%, vitamina B1 sub limita de dozare),
 • aminoacizi (lizină 0,75 g%, histidină 0,33 g%, arginină 0,5 g%, acid aspargic 1,5 g%, tronină 0,41 g%, serină 0,46 g%, glicină 0,84 g%, alanină 0,66 g%, valină 0,68 g%, metionină 0,31 g%, izoleucină 0,56 g%, leucină 0,95%, tirozină 0,45%, fenilalanină 0,46 g%) adică un total de 11,4 g% aminoacizi.

Datorită acestei compoziţii complexe, extractul de larve de trântor este indicat în debilitate fizică generală, astenii, stări de denutriţie, convalescenţă postoperatorie, pubertate întârziată, astenie sexuală, surmenaj fizic şi intelectual, în îmbătrânirea prematură şi exagerată, precum şi în stări care necesită tonice şi trofice generale, benefice organismului.

Asocierea acestor produse, recunoscute ca suplimente nutriţionale, a avut drept scop realizarea unui alt supliment nutritiv cu eficienţă crescută, care îşi potenţează unul altuia proprietăţile şi asigură completarea şi normalizarea dietelor dezechilibrate şi corectează deficienţele care apar odată cu vârsta (peste 30 – 35 ani) şi special cele legate de sistemul imunitar, echilibrul hormonal şi autoreglajul emoţional, creier, sistemul neurovegetativ, rezistenţa organismului.

Produsul Bee Cocktail exercită proprietăţi biotrofice, energizante, vitalizante, tonifiante şi vitaminizante, psihotonice, antioxidante, benefice pentru toate vârstele.

Menţine sănătatea ţesuturilor, influenţează pozitiv procesele de regenerare tisulară, stimulează şi normalizează schimburile de substanţe la nivel celular, restabileşte şi echilibrează funcţiile metabolice ale unor ţesuturi şi organe sau în disfuncţii provocate de diverse stări inflamatorii ale acestora.

Optimizează funcţia sexuală, îmbunătăţeşte fertilitatea mai ales în cazul bărbaţilor prin stimularea spermatogenezei, intervine pozitiv în dinamica sexuală. Îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi de memorare, mărind performanţele cognitive în perioadele de efort intelectual intens. Este eficient în condiţii de suprasolicitare fizică intensă, stres, pentru înlăturarea stărilor de oboseală, de astenie la vârstnici, convalescenţă, de depresie mentală şi emoţională.

ZMA

Un studiu efectuat la Western Washington University la care au participat jucători de fotbal de la NCAA, care au fost pusi, în fiecare noapte – în timpul unui program de formare de primăvară, cu o durata de opt săptămâni, sa consume ZMA sau un placebo.

Ei au raportat că sportivii care au luat suplimentul ZMA au avut o creștere de 30 de procente a nivelului de hormoni steroizi masculini, și o creștere de aproximativ 5 la sută în nivelurile de factor de creștere de tip insulinic (IGF-1). Cei care au luat un placebo au avut o scădere de 10 la sută a nivelurilor de hormoni steroizi masculini și o scădere mai mare de 20 la sută a nivelurilor de IGF-1.

În plus, sportivii care au consumat ZMA, au resimțit o creștere semnificativă a rezistenței și a performanțelor sportive, și au obținut o calitate mai bună a somnului, față de grupul care a consumat un placebo. Alte câteva studii au constatat, de asemenea, ca zincul și magneziul oferă proprietăți anabolice puternice.

O calitate mai bună a somnului ajută la recuperarea musculara de la antrenamente dure.

Un alt studiu din anul 2007, de la Selcuk University (Konya, Turcia), a raportat că în patru săptămâni de administrare a suplimentelor cu zinc la bărbați a crescut nivelul de hormoni steroizi masculini în repaus și după exercițiu. Aceiași cercetătorii au descoperit rezultate similare pentru suplimentarea cu zinc asupra nivelurilor de hormoni steroizi masculini într-un studiu anterior pe wrestleri competitivi. Cercetătorii de USDA au raportat că oprirea administrării de zinc a scăzut rezistența musculară la subiecții studiului.

Aceasta înseamnă că menținerea nivelurilor optime de zinc este critică pentru capacitatea de a finaliza o serie de repetări cu o greutate dată.

Aceeași echipa de cercetare de la Western Universitatea Washington, care a făcut cercetarea ZMA, de asemenea, a descoperit într-un studiu anterior că atunci când subiecții au suplimentat cu magneziu dieta zilnică – program de formare picioare de 7 săptămâni – puterea a crescut cu 20 la sută față de cei care au luat un placebo.

Cercetătorii germani au descoperit ca practicanții de triatlon au luat un supliment de magneziu timp de patru saptamani menținut nivelurile de cortizol sănătoși în repaus și după un triatlon, comparativ cu sportivii au luat un placebo. Și, de asemenea, cercetătorii brazilieni au raportat faptul ca subiectii suplimentarea cu zinc menținut un nivel corect de cortizol.

ZMA poate stimula, de asemenea nivelurile hormonului de creștere (GH), chiar dacă în mod indirect.

ZMA îmbunătățește calitatea somnului datorită capacității magneziului de a normaliza și extinde etapa 3 și etapa 4 de somn cu unde lente.

SuperTest

Capsula SuperTest pe bază de extract de cordyceps, extract de radacina de ginseng, lăptișor de matcă, extract de coleus forskohlii și extract de piper negru ajută la îmbunătățirea rezistenței și a performanței fizice, reglează metabolismul, crește nivelul de energie și reduce oboseala, susține sistemul imunitar și reduce inflamația.

Ciuperca Cordyceps sinensis este utilizată în medicina tradițională chineză și tibetană de secole pentru a spori starea generală de sănătate și a susține sistemul imunitar.

Extractul de Cordyceps are numeroase beneficii pentru sănătate:

 • Îmbunătățirea performanței fizice. Un studiu a arătat că administrarea Cordyceps a dus la îmbunătățiri semnificative ale capacității de efort fizic și a oxigenării mușchilor la subiecții sănătoși.
 • Creșterea nivelului de energie și reducerea oboselii.
 • Susținerea sistemului imunitar
 • Reducerea inflamației în organism â

Extractul din rădăcina de ginseng este un adaptogen, adică ajută organismul să se adapteze la stres și normalizează funcțiile corpului. Iată câteva dintre beneficiile cunoscute ale extractului de rădăcină de ginseng:

 • Îmbunătățește memoria și capacitatea cognitivă
 • Crește producția de celule imunitare și poate ajuta la prevenirea infecțiilor.
 • poate ajuta la combaterea oboselii și a epuizării prin îmbunătățirea metabolismului și creșterea nivelului de energie.
 • Ajută la controlul nivelului de zahăr din sânge, ceea ce îl face util pentru persoanele cu diabet.
 • Îmbunătățește performanța fizică și poate reduce oboseala la sportivi și persoane foarte active.
 • Reduce stresul și anxietatea

Lăptișorul de matcă este o substanță vâscoasă, de culoare alb-gălbuie, secretată de glandele hipofaringiene ale albinelor lucrătoare tinere.

Printre beneficiile lăptișorului de matcă se numără:

 • Stimularea sistemului imunitar și la creșterea numărului de celule albe din sânge. Acest lucru poate preveni apariția bolilor și a infecțiilor.
 • Ameliorarea simptomelor menopauzei, cum ar fi bufeurile, transpirația excesivă și starea de nervozitate.
 • Îmbunătățirea sănătății pielii
 • Susținerea sănătății sistemului cardiovascular
 • Îmbunătățirea performanței fizice și la reducerea oboselii. Mulți sportivi îl folosesc pentru a-și îmbunătăți performanța și pentru a accelera recuperarea după antrenamente.

Folosit în medicina tradițională ayurvedică pentru a trata diverse afecțiuni, inclusiv astmul și problemele digestive, extractul de Coleus forskohlii este utilizat în prezent pentru a accelera pierderea în greutate, pentru creșterea masei musculare și îmbunătățirea performanțelor sportive, dar și pentru a susține sănătatea cardiovasculară.

Cercetările sugerează că extractul de Coleus forskohlii poate ajuta la creșterea nivelului de AMP ciclic în celulele corpului, ceea ce poate avea numeroase efecte benefice. De exemplu, acesta poate ajuta la relaxarea mușchilor netezi din plămâni și vasele de sânge, ceea ce poate reduce tensiunea arterială și poate îmbunătăți fluxul de aer către plămâni. De asemenea, poate stimula producția de hormoni tiroidieni, ceea ce poate ajuta la creșterea ratei metabolice și la arderea accelerată a grăsimilor.

Mai mult, unele studii sugerează că extractul de Coleus forskohlii poate ajuta la creșterea masei musculare și a forței musculare, în special în combinație cu exercițiile fizice regulate. De asemenea, extractul de Coleus forskohlii poate îmbunătăți rezistența și performanța fizică.

Extractul de piper negru (piperine) este cunoscut pentru proprietățile sale benefice asupra sănătății, printre care se numără:

 • Îmbunătățirea digestiei și prevenirea disconfortului abdominal
 • Reducerea inflamației în organism. Extractul de piper poate fi util în tratarea unor afecțiuni inflamatorii, cum ar fi artrita și boala Crohn.
 • Creșterea absorbției nutrienților în organism, în special a vitaminelor și mineralelor, precum și a altor compuși nutriționali din alimente.
 • Scăderea nivelului de colesterol în sânge, prin inhibarea absorbției acestuia în intestinul subțire.
 • Îmbunătățirea sănătății creierului, inclusiv îmbunătățirea memoriei și a funcției cognitive.
Continut 30 capsule TestoMix
 • 30 capsule ZMA
 • 30 capsule BeeCocktail
 • 30 tablete SuperTest

Mod de folosire: cate 1 capsula din fiecare tip 1 data pe zi

 

* Fiecare produs Balkan Pharmaceuticals este fabricat într-o unitate GMP și supus la numeroase teste de calitate pe tot parcursul procesului de fabricație pentru a verifica puritatea și potența. Ingredientele și produsele finale sunt testate și analizate de Departamentul nostru de Control al Calității.

* Abordare nouă în lumea preparatelor naturiste. Balkan Pharmaceuticals produce suplimente alimentare elaborate în condiții farmaceutice, abordând aceleași politici de control al calității acestora, ca și în cazul medicamentelor. Datorită acestor condiții, compania elaborează suplimente alimentare standardizate și verificate, pentru ca descrierea de pe ambalaj să corespundă produsului în sine

* Abordare științifică – un nou concept.   Suplimentele ProHealth au la bază doar compuși activi, efectele cărora au fost demonstrate prin studii clinice randomizate și regimuri de dozare bazate pe aceleași studii și nu conțin produse subdozate sau cu produse doza cărora nu au o bază științifică în spate.

* Extracte de plante – metodă revoluționară de dozare.      Balkan ProHealth vine cu o metodă revoluționară de dozare a extractelor de plante, nu în mg de extracte, ci în mg de compuși activi din extracte, pentru a putea controla și asigura efectul optim primit.

Informații suplimentare
Brand

BALKAN PHARMACEUTICALS

Cantitate

Prezentare

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

ZMB6

Pe portie %VNR
Magneziu 180mg 48%
Zinc 16mg 160%
Vitamina B6 4.3mg 307%

TESTO MIX

Pe portie
Pulbere din radacina de maca 265mg
Extract din fructe de palmier pitic 130mg
Extract de fructul pasiunii 130mg
Acid d-aspartic 130mg
Extract din seminte de fenugreek 125mg
Eggbrane® membrana de coaja de ou 50mg

BEE COCKTAIL

Pe portie
Ulei de catina 400mg
Ulei din seminte de in 245mg
Biomasa spirulina 150mg
Extract din larve de trantor 100mg

SUPER TEST

Pe portie
Extract de Cordyceps 400mg
Extract de Ginseng 400mg
Laptisor de matca 50mg
Extract de Coleus Forskohlii 50mg
Extract de piper negru 5.3mg
Ingrediente

Ingrediente

• toţi carotenoizii (α, β, δ) inclusiv luteină

• saponine triterpenoide

• izoflavonoizi

• triterpene

• clorofile, acizi organici şi aminoacizi liberi

• microelemente: cupru, fier, zinc, molibden, siliciu, seleniu, calciu, potasiu, magneziu, sodiu

• vitamine: A, B1, B3, B5, B6, B9 (folic), B12, C, D, E, K

• enzime digestive: amilază, catalază, dar şi coagulază, invertază şi peroxidază.

CERTIFICAT GMP

CERTIFICAT GMP

Recenzii (54)

54 de recenzii pentru Balkan Pharma Pregnolone 2.0-120cps

 1. Alex G.

  Testez produsul de 1 săptămâna fără alte suplimente pe lângă, impactul este evident și ma simt excelent.
  Somn îmbunătățit.
  Concentrare mai mare mentala.
  Sex drive.
  Recomand!

 2. Alex N.

  Inca din primele zile de utilizare se simte o imbunatatire semnificativa a libidoului, a fortei si rezistentei. Pe langa acestea, pregnolone ofera un somn adanc si odihnitor din care te trezesti plin de energie.
  Este cel mai bun si puternic testobooster testat de mine cu rezultate garantate!
  Recomand cu cea mai mare incredere!

 3. Andrei

  Am mai testat si sunt nerăbdător să îl folosesc iar. Multumit de calitatea acestui produs!

 4. George

  Folosesc produsul de 3 săptămâni , este super tare ,energie,forța, somn , concentrare maxima, recomand cu încredere . Abia aștept sal reiau .

 5. Mihai

  Cum se administreaza ?

  • DEPOZIT PALESTRA

   toate informatiile le gasiti in descrierea produsului

 6. ghiurautinu

  Cum se utilizeaza ? Cate pastile iei pe zi ?

  • DEPOZIT PALESTRA

   toate informatiile le gasiti in descrierea produsului

 7. Alex

  Reactii adverse?

  • DEPOZIT PALESTRA

   Nu, doar reactii adverse pozitive 🙂

 8. Cirstea

  Cât timp pot lua? Precizez ca iau de 2luni și abia din luna 1 am simțit ceva.

  • DEPOZIT PALESTRA

   Se poate lua si 2 luni continuu apoi pauza o luna

 9. Manu Andrea

  Femeile le pot lua ?

  • DEPOZIT PALESTRA

   Pot lua! Avem cateva cliente care iau acest produs, si sunt foarte multumite

 10. burcea_Andrei

  L-am mai folosit si sunt destul de multumit de el chiar isi face treaba ma simt foarte bine cand il folosesc : Somn îmbunătățit , refacere mai buna, libidou ridicat, si rezistenta la antrenament e mai buna ….!

 11. ionuttaru28

  Il folosesc de o saptamana si deja se simte diferenta in bine: energie,forța, somn , concentrare maxima, recomand cu încredere

 12. jenujami

  Îl iau de 8 zile,de moment nu pot spune foarte multe despre produs ,dar impreuna cu alte suplimente si un antrenament bun cu siguranță poti obtine rezultate. Recomand

 13. bio_magda

  Foarte eficient. Recomand

 14. mario_19812001

  iau acest produs de aproximativ 6 zile,si am usoare dureri de cap,e normal acest lucru?Deocamdata nu simt nici un efect pozitiv,am sa revin cu un review dupa 30 de zile

 15. ionutmariusg

  După o săptămână deja au început să se observe efectele. Nici gând de placebo. Chef de sală, pompare, chef de sex, chef de viață, somn odihnitor. Un supliment care pentru mine a făcut într-adevăr diferența.

 16. bighy2004

  Somn îmbunătățit , refacere mai bună , libido ridicat, si rezistenta la antrenament mai bună. Își face treaba și pe PCT.

 17. marius_kara

  Recomand.

 18. sauciuc.bogdan89

  Excelent !!! Forta mai mare, somn mai bun, libidou crescut, toate astea dupa o saptamana de utilizare ! Foarte bun !

 19. bio_magda

  Acesta este un supliment pentru refacere, care, daca ai anumite probleme, cum ar fi lipsa de somn sau stresul crescut, Pregnolone le poate rezolva, iar corpul poate sa inceapa sa produca mai mult testosteron in mod natural.
  în maxim 2 saptamani de la administrare incep sa se simta efectele pozitive in ceea ce priveste recuperarea.

 20. andrei9228

  il folosesc de cateva zile , se simte diferenta in bine: energie ,forța , concentrare.,

 21. popacosmin1986

  Înainte sau după antrenament se poate lua?

  • Fit4Pro Sport Nutrition

   Capsula de zma se ia seara iar restul dimineata

 22. Alexandrescu Andrei Dan

  Un produs foarte bun care chiar face ce scrie! Recomand 100%.

 23. popacosmin1986

  Folosesc produsul de o săptămână, fără alte suplimente.Pentru început simt mai multa energie,odihna mai buna și o ușoară creștere în forță

 24. manoiu.alex

  Power !!! Recomand !💪

 25. Alecu Alexandru

  Un produs excelent! Recomand!

 26. vlad radu

  Salutari, e ok sa le iau pe stomacul gol ? Sar aproape mereu micul-dejun ( fasting ) ….azi ( 12 feb 2020 ) am luat prima doza ( lasand cum am citit aici Zma-ul pentru inainte de somn ) si am un gust amarui in gura care nu pare sa plece nici dupa ce am mancat prima masa . Mentionez ca a aparut relativ repede dupa ce am luat doza

  Multumesc ptr eventualul raspuns

  • Fit4Pro Sport Nutrition

   Salut! Prima masa la ce ora o ai? Le poti lua atunci

 27. Sebastian Hacman

  Capsula de ZMA o administrez seara înainte de culcare, restul capsulelor pot sa le administrez dimineața după micul dejun?

  • Fit4Pro Sport Nutrition

   Da

 28. George Lucian Halus

  Un produs foarte bun… Poate chiar înlocui cu succes toate produsele post ciclu

 29. Flowersun94

  Unul dintre cele mai bune stimulente hormonale naturale. 10+

 30. Razvan Pop

  folosesc acest produs de doua saptamani simt diferenta din primele zile, toate informatiile din descriere sunt adevarate, recomand cu incredere. felicitari pt acest produs, multumesc

 31. Cristian Bugnar

  Efectul se simte imediat recomand cu incredere!!

 32. Adrian Suciu

  Isi face efectul! Recomand!

 33. ALIN PETRICA RATOI

  FOARTE EFICIENT !

 34. Mihai Ghita

  Foarte multumit!
  Iau produsul de 1 luna. Din a 2a saptamana am inceput sa simt efectele si s-au imbunatatit din a 3a sapt. Pt mine a ajutat mult in recuperarea fizica, 4-5 antrenamente pe saptamana, nivel bun de energie, focus, „drive” si claritate, libidou crescut. Pana acum doar efecte pozitive, asa ca o sa continui sa il iau cnf indicatiilor.
  Apreciez atat detaliile oferite despre produs, cat si toate comentariile utilizatorilor, fara ele nu as fi comandat.

 35. raduandreiadrian

  L-am folosit ceva timp și pot zice că e unul dintre cele mai bune produse.

 36. Alexandrescu Andrei Dan

  Dupa mine e cel mai bun produs din gama. Recomand 100%.

 37. Burghelea Elimelec

  Se simte diferenta. Am avut chef si energie de sala din a 2-a zi si imi este greu sa nu ma duc la sala in fiecare zi, ba chiar as merge de 2 ori.

 38. Honorius Moldovan

  Recomand! Un supliment foarte bun pentru creșterea testosteronului.

 39. cheptrosu.cheptrosu

  De o săptămâna iau ,chiar au efect. Sunt ok. Recomand .

 40. ionut novac

  Un produs revolutionar .Se simte eficienta din prima saptamina.

 41. Florin Beraru

  Un produs excelent !

 42. Serban Romeo

  Buna ziua. Daca iau acest supliment pe lângă el mai pot lua proteine +vitamine?

  • Fit4Pro Sport Nutrition

   Desigur ca se poate. Este chiar indicat

 43. Butoi Dacian

  Începutul pare promițător , după 5 zile , sper să se confirme 💪💪💪

 44. negoitaiulian_83

  Produs f bun, recomand cu incredere

 45. Claudiu BALINT

  Un produs excelent, complet si complex pentru o sustinere in parametri optimi a unui antrenament de calitate!!!

 46. DANUT NASTASA

  Foarte bun 👍

 47. adelin2105

  Un produs excelent și de calitate. Îl recomand

 48. Stoleru Marius

  Un produs bun din toate punctele se vedere!!!

 49. Partenie Gabriel

  Produs ff bun!

 50. Mironet Constantin

  E necesar sa iau pilulele cu mancare?

  • Fit4Pro Sport Nutrition

   Nu

 51. Bogdan Otava

  Un supliment super bun pentru organismul meu…recomand cu drag este top!!!🤝💪💪💪

 52. Claudiu BALINT

  Am comandant a doua oara produsul, excelent se simte in antrenamente, recomand tutror, este si a doua recenzie, spun asta pentru ca ati afirmat ca dupa scrierea unei recenzii (7 iunie 2023) la urmatorul produs comandat primesti un cadou surpriza, ei bine nu l-am primit, nu ca as avea mare nevoie de el, dar asa ca si onostitate, plus urmare mail-urilor ce vi le-am scris. O zi buna!

 53. Alexandru Petcu

  Produsul își face simțit efectul, recomand pe deplin!

 54. Adrian-ioan Todoran

  E a doua luna când folosesc acest produs. Personal mi se pare foarte bun: energie,forța, somn , concentrare… Recomand cu încredere .

 55. Alexandru Petcu

  Este un produs bun, acum îl ia și tata. 🙂

Adaugă o recenzie