balkan-pharmaceuticals

Balkan Pharmaceuticals Joint Support Ultra 30plicuri x14g (orange)

370,00 lei

Balkan Pharmaceuticals Joint Support Ultra – supliment alimentar care conține o doză mare de MSM, precum și extracte naturale din Curcumină și Boswellia, care ajută la reducerea inflamației în corp, scad durerile și inflamațiile articulare, redau flexibilitatea pentru a te menține activ.

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Sănătatea sistemului osteoarticular  este o condiție fundamentală pentru asigurarea unei vieți active și fără restricții pentru fiecare dintre oameni. Anume articulațiile sunt părțile deosebit de importante ale corpului nostru, care ne permit să ne bucurăm de mișcare și flexibilitate, iar sănătatea optimă și durabilă a acestora a devenit o preocupare majoră încă din cele mai străvechi timpuri. Totuși, și în prezent, mai ales în cazul persoanelor care au depășit vârsta de 40 de ani, din cauza uzurii și a procesului natural de îmbătrânire, problemele articulare pot apărea și limita mobilitatea normală și confortul, factori capabili să submineze considerabil indicii de calitate a vieții.

Deși administrarea UC-II reprezintă o sursă importantă de colagen nativ, sunt extrem de relevante și celelalte proprietăți ale compusului. Suplinirea cu acest element activează procesul natural de producție a colagenului de tip II în organism, care încetinește treptat, odată cu înaintarea în vârstă, fapt ce subminează refacerea și reconstrucția cartilajului, elementul-cheie al articulațiilor noastre. Prin susținerea acestui proces, UC-II contribuie la menținerea integrității articulațiilor și la ameliorarea disconfortului articular. Studiile clinice și experiența practică confirmă eficacitatea ingredientului în reducerea rapidă a durerilor articulare și îmbunătățirea mobilității.

Una dintre substanțele active cu care este completat colagenul UC-II din Joint Support este curcumina, o componentă cu efecte antiinflamatorii puternice. Această combinație ajută la reducerea inflamației, factor important în disconfortul și rigiditatea articulațiilor. Curcuminoidele din acest produs se remarcă printr-o absorbție îmbunătățită, ceea ce înseamnă că veți simți beneficiile în cel mai scurt timp, încă de la primele administrări.

Balkan Pharmaceuticals Joint Support Ultra – conține UC-II 40 mg, colagen hidrolizat bovin (tip I și III) 5000 mg, glucozamină 1500 mg, condroitină 1000 mg, MSM 3000 mg, precum și curcumină, boswellia și acid hialuronic. Acest produs unic oferă un spectru larg de beneficii pentru sănătatea articulațiilor, ajutându-vă să vă mențineți mobilitatea și să vă bucurați de o viață activă și sănătoasă. Gradul înalt de fragmentare în particule extrem de mici a celor 12 substanțe active ale sale le asigură un nivel ridicat de biodisponibilitate și distribuția eficientă a ingredientelor, ceea ce accelerează procesul de recuperare și permite obținerea rapidă a rezultatelor.

Formula Balkan Pharmaceuticals unică și eficientă. Ingrediente:

Având o acțiune antiinflamatoare, produsul accelerează recuperarea articulațiilor, reconstruiește oasele și cartilajul (pentru un plus de rezistență), ameliorează rigiditatea articulațiilor și restabilește mobilitatea.

Ambalaj ON-THE-GO; 30 de pachete \ 14g cu aromă de portocală.

Articulații sănătoase înseamnă mai multă mișcare și un plus de flexibilitate.

Suplimentul nostru articular este special conceput pentru a optimiza sănătatea articulațiilor, pentru a ameliora durerea și simptomele artritei. Conține ingrediente care ajută la încetinirea dezvoltării artritei: colagen de tip II nedenaturat (UC-II) cu glucozamină 1500 mg, condroitină 1000 mg și MSM 3000 mg + Turmeric, Boswellia și acid hialuronic.

Această combinație uimitoare are acțiune antiinflamatoare, accelerează recuperarea articulațiilor, reconstruiește oasele și cartilajul (rezistența), ameliorează rigiditatea articulațiilor și restabilește mobilitatea.

AMBALAJ

Se livrează în 30 de pachete sigilate individual, care asigură cea mai bună barieră de protecție împotriva umezelii, oxigenului, contaminării sau migrației chimice.

Ambalaje convenabile ON-THE-GO:  perfecte pentru a le lua cu voi peste tot, în excursii sau la sala de sport, fără a fi nevoie să transferați alimente din recipiente mai mari.

PRODUS TESTAT PENTRU EFICIENȚĂ ȘI PURITATE

Fiecare produs Balkan Pharmaceuticals este fabricat conform înaltelor standarde GMP și supus la numeroase teste de calitate pe tot parcursul procesului de fabricație pentru a verifica puritatea și potența. Ingredientele și produsele finale sunt testate și analizate de departamentul de control al calității (și în laboratorul microbiologic), iar rezultatele sunt disponibile pentru transparență totală și asigurarea calității. Balkan Pharmaceuticals a rezistat testului timpului, mii de produse medicale folosind cele mai recente descoperiri în știința nutrițională și cele mai bune ingrediente pentru a oferi suplimente de înaltă calitate și valoare.

Repararea cartilajului

Formula conține 1500 mg de glucozamină și 1000 mg de condroitină pentru a susține creșterea sănătoasă a țesuturilor și a cartilajului. MSM este o sursă importantă de sulf, ajutând la repararea cartilajului pentru integritatea și structura articulațiilor.

Hidratarea țesuturilor

Formula unică conține UC-II (colagen de tip ll nedenaturat), colagen de tip 5000 HD și acid hialuronic pentru a sprijini mobilitatea articulațiilor, elasticitatea, crucială pentru hidratarea și lubrifierea țesuturilor.

Rezistența articulară și osoasă

Formula conține calciu + D3 care ajută la prevenirea pierderii masei osoase (osteoporoza). Vitamina C este esențială în formarea colagenului și mineralizarea oaselor, făcându-vă oasele suficient de puternice pentru a rezista la stres.

Reduce durerea și inflamația

Suportul articular este conceput pentru a încetini durerea și inflamația articulațiilor dureroase și slăbite. Doza mare de 3000 mg MSM ajută la menținerea nivelului optim de colagen, ceea ce va menține sănătatea articulațiilor.

Stil de viață activ

Susține activitatea fizică intensă – având o doză mare de 3000 mg MSM, 300 mg curcumină și 200 mg Boswellia. Reduce inflamația și stresul oxidativ din organism și restabileste flexibilitatea.

Produsul marca Balkan Pharma a câștigat deja încrederea mai multor pacienți, dovedindu-și eficacitatea în profilaxia și remedierea problemelor provocate de artroză,  de artrita reumatoidă, în vindecarea traumatismelor care implică lezarea sau ruperea tendoanelor sau ligamentelor, în recuperarea după luxații sau entorse și reprezintă suportul ideal pentru articulații puternice și pentru libertatea de mișcare odată cu avansarea în vârstă.

Păstrați-vă articulațiile în cea mai bună formă cu „Joint Support” și profitați de mobilitatea optimă a corpului dumneavoastră. Alegeți sănătatea articulară astăzi pentru a păși cu încredere în ziua de mâine!

 

* Abordare nouă în lumea preparatelor naturiste. Balkan Pharmaceuticals produce suplimente alimentare elaborate în condiții farmaceutice, abordând aceleași politici de control al calității acestora, ca și în cazul medicamentelor. Datorită acestor condiții, compania elaborează suplimente alimentare standardizate și verificate, pentru ca descrierea de pe ambalaj să corespundă produsului în sine

* Abordare științifică – un nou concept.   Suplimentele ProHealth au la bază doar compuși activi, efectele cărora au fost demonstrate prin studii clinice randomizate și regimuri de dozare bazate pe aceleași studii și nu conțin produse subdozate sau cu produse doza cărora nu au o bază științifică în spate.

* Extracte de plante – metodă revoluționară de dozare.      Balkan ProHealth vine cu o metodă revoluționară de dozare a extractelor de plante, nu în mg de extracte, ci în mg de compuși activi din extracte, pentru a putea controla și asigura efectul optim primit.

Informații suplimentare
Brand

BALKAN PHARMACEUTICALS

Aroma

,

Utilizare

Utilizare

Utilizare recomandată: luați 1 pachet zilnic împreună cu un pahar de apă. Preferabil după masă – la alegere – în orice moment al zilei.

Avertisment: Nu utilizați produsul ca înlocuitor pentru o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Dacă sunteți gravidă sau alăptați, aveti sub 18 ani sau aveți o afecțiune medicală – adresați-vă unui profesionist din domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. Nu utilizați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. A se păstra într-un loc răcoros, ferit de lumină, umiditate și temperaturi care nu depășesc 25 ° C.

Informatiile Nutritionale

Informatiile Nutritionale

Notificare Ministerul Sanatatii

Notificare Ministerul Sanatatii